Η Φιλοσοφία μας

Η Μ.Φ.Η. Relax Palace Χαλανδρίου, μέσα από την πολυετή εμπειρία της στο χώρο της φροντίδας των ατόμων της τρίτης ηλικίας και όχι μόνο, έχει την δυνατότητα να προσφέρει 24ώρη νοσηλευτική φροντίδα και ειδικά προγράμματα στην αποκατάσταση και αποθεραπεία τους.

Η Τρίτη ηλικία είναι μια περίοδος δύσκολη που συνοδεύεται από πληθώρα προβλημάτων υγείας, αλλά και μεταβολές στην ψυχική κατάσταση του ατόμου, το οποίο αισθάνεται ότι χάνει την ασφάλεια, την αυτονομία και την ποιότητα της ζωής του.

Στόχος μας: είναι η διασφάλιση της ευημερίας και ο σεβασμός στην προσωπικότητα του ατόμου, σ’ ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και ταυτόχρονα οικογενειακό, ζεστό και οικείο, όπου θα αισθάνεται ασφάλεια, στοργή, τρυφερότητα και αγάπη.

Αντιμετωπίζουμε την περίοδο της κρίσης, προσπαθώντας να μην επηρεάσει την φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων. Προσαρμόζουμε τις τιμές μας, χωρίς να κάνουμε έκπτωση στις παροχές μας. Ο συνδυασμός των λογικών τιμών μας με τις υψηλού επιπέδου παροχές, δίνουν σε όλους την δυνατότητα, ν’ απολαύσουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Όραμά μας: Να είμαστε ένας άριστος κοινωνικός φορέας, να μας διακρίνει το πνεύμα της συνεργασίας, η υπευθυνότητα και η ευσυνειδησία, προσφέροντας ότι καλύτερο γίνεται, ώστε η διαμονή στο Relax Palace, να αποτελεί την αρτιότερη λύση για οποιοδήποτε πρόβλημά σας.

Με σεβασμό στην Τρίτη ηλικία, αλλά και σε όποιον έχει ανάγκη φροντίδας, είμαστε κοντά σας τόσο η διεύθυνση, όσο και το έμπειρο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό.