Εκδηλώσεις

Πάρτυ Μασκέ

Την Κυριακή 21/2/2016, πραγματοποιήθηκε στην Μονάδα μας, πάρτυ μασκέ με σκοπό να δώσουμε μια ευχάριστη και ξεχωριστή πινελιά τόσο στους ενοίκους μας, όσο και στους οικείους τους. Οι πολύχρωμες στολές, τα χαρούμενα τραγούδια, οι ξέφρενοι χοροί σε αποκριάτικο ρυθμό, μας διασκέδασαν και ζωγράφισαν στα πρόσωπα όλων μας, ζωηρά χαμόγελα ξεχνώντας έτσι για λίγο τα προβλήματά μας. Μοιραστήκαμε στιγμές ανεμελιάς,χαράς και ψυχικής ευφορίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, όλους όσους παρευρέθησαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση και ελπίζουμε να μας στηρίζουν με την συμβολή τους σε κάθε εγχείρημά μας.

Πάσχα

Γενέθλια

Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά

Με αφορμή την περίοδο των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε στην Μονάδα μας Εορταστική εκδήλωση με ζωντανή μουσική και μπουφέ.Προσωπικό, συγγενείς, , ένοικοι και φίλοι, ψυχαγωγηθήκαμε με όμορφα τραγούδια, και γλυκιές μελωδίες από το παρελθόν, κέφι, χορός, ζωντάνια και θετική ενέργεια μας συνόδευσαν ως το τέλος της βραδιάς. Ευχαριστούμε πολύ όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία, πολλά χαμόγελα και δημιουργικότητα.